Handgjorda smycken med en enkel design och en färgglad tvist


Dohre gör smycken och accessoarer med en klassisk design och mycket färg. Tanken är att du ska hitta smycken som är enkla att använda men som ändå sticker ut och ger dig möjlighet att uttrycka din egna personliga stil.


Alla Dohres örhängen är handgjorda i små volymer. Alla färgglada pärlor görs för hand av polymerlera, vilket gör varje pärla och par örhängen helt unika. 


Bakom Dohre står Johanna Wallin, som designar och skapar alla smycken för hand i Göteborg. Vill du se mer om hur våra smycken görs så finns det massa videos och behind the scenes på vår Instagram.


Dohre startade 2021 som en sidoverksamhet och framförallt ur en passion för skapande. Utöver att driva Dohre så jobbar Johanna som jurist, en udda men härlig kombination. 


Pärlor av polymerlera


Dohres färgglada pärlor är handgjorda av polymerlera och inte som andra sötvattenspärlor odlade i musslor. Polymerlera är ett väldigt lätt material vilket gör det perfekt att använda för att göra örhängen. 

Färglada örhängen


Dohre skapar färgglada smycken med en enkel design.Vi vill att våra örhängen ska vara lätta att använda, men ändå göra det möjligt att uttrycka sin personlig unika stil. 

Slow fashion


När du hadlar hos Dohre så hjälper du till att stödja lokala kreatörer och du vet vem som har skapat just ditt smycke. Stor del av våra smycken är handgjorda i Göteborg, vilket gör varje smycke unikt.